2020 Oostenrijk - dag 1

26 juni 2020 - Wenen, Oostenrijk

Woensdag 24 juni hebben we heerlijk uitgeslapen en zijn daarna de koffers en tassen gaan pakken en is de auto ingepakt. Fietsje achterop en toettoet daar gingen we dan. Op weg naar Passau in Zuid Duitsland. Natuurlijk ging het Oostenrijkse duckie van Claudia mee naar huis :)

De reis verliep vlot, hier en daar een wegopbreking, maar heel veel tijd kostte dat niet. Toch wel weer een voordeel van het Corona virus....minder mensen die op vakantie gaan en ook meer mensen die thuiswerken. Wel hebben we een grootverpakking monddoekjes meegenomen, want in Duitsland kom je geen benzinepomp binnen zonder doekje. Paul was dit al gewend maar ik moest wel even wennen aan dat mondkapje.....wat is de voor of achterkant, boven of onderkant?? Ben ook zo verschrikkelijk handig whahahahahaha

Onderweg eigenlijk weinig pauze gehouden.....wat sanitaire pauzes, tanken  en een koffie break, dus waren we uiteindelijk rond 20.00 uur in Passau. Hotel Waldschloss is een aanrader!!! Balzaal als slaapkamer en heeeerlijk gegeten. Prima biertje en superlekker wijntje. Ik ging al vrij snel naar bed en Paul heeft nog wat biertjes genomen....hij was nog klaarwakker :) 

1 Reactie

  1. Janny:
    26 juni 2020
    Ik was geloof ik niet helemaal bij de les🤣. Ik dacht jullie in Ned bleven.
    Veel plezier en lekker genieten

    Groeten Janny